Dit is Dát telt!

Een deur die altijd openstaat. Dat is Dát telt! voor jou. Niet gek met twee enthousiaste eigenaren als Agnes en Wim Houwen. Door onze liefde voor het helpen van mensen kunnen wij je als geen ander helpen met jouw geldzaken.

Dát Telt zorgt voor duidelijkheid met eenvoudige antwoorden. We weten waar we over praten en denken graag met je mee in kansen. Agnes plant de afspraken en ze zorgt voor het papierwerk. En Wim maakt moeilijke informatie begrijpelijk. De kracht van Dát telt! schuilt in onze uitstekende samenwerking. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie. 

Neem contact op!

Wie wij zijn?

Mijn naam is Wim Houwen

Sinds 1992 actief in de financiële dienstverlening en van oorsprong leraar basisonderwijs. Hierdoor ligt mijn kracht in het op een eenvoudige en duidelijke manier overbrengen van op het oog ingewikkelde zaken.

Kortom: ik zorg er voor dat het hele hypotheektraject, van aankoopbeslissing tot en met passage bij de notaris, in goede banen wordt geleid! 

Uiteindelijk gaat het er om, dat het kopen van een woning voor jou een mooie ervaring moet zijn!

Mijn naam is Agnes Houwen-Bouwman

Van oorsprong kom ik uit de zorg, na wat omzwervingen ben ik uiteindelijk samen met Wim Dát telt! gestart. 

Als je contact met ons opneemt krijg je mij aan de lijn. Ik zorg dat je vragen worden beantwoord, je afspraak wordt ingepland, je dossier "up-to-date" is en alle andere zaken worden afgehandeld.

Kortom: ik houd "alle ballen" voor je in de lucht!

Bekijk hieronder een rondleiding door ons kantoor!

Youtube video

Onze geldverstrekkers