Verzekeringen

De rode wijn loopt over je nieuwe laptop. Dat kan gebeuren, maar is wel erg vervelend. Gelukkig zijn er verzekeringen om je te beschermen tegen financiële gevolgen bij dit soort ongelukjes. 

Het glas wijn is een specifiek voorbeeld, maar er lijkt overal wel een verzekering voor te bestaan! Dan is het moeilijk om te weten welke verzekering je nodig hebt. Sommige zijn verplicht, andere alleen slim om te hebben. Dát telt! helpt en vertelt je alles wat je moet weten van verzekeringen. Ongelukje gehad? Dan regelen wij de afhandeling met de verzekeraar. Zo heb jij rust in wonen, werken en leven. 

Welke verzekeringen passen bij jou?

Laten we beginnen met het belangrijkste: jouw situatie. We hebben samen een persoonlijk gesprek om te kijken hoe jouw leven eruitziet. Welke risico’s loop je? Waar ben je al voor verzekerd? Door dit soort vragen te beantwoorden, kunnen we je goed advies geven.

De premie (prijs van de verzekering), kwaliteit en polisvoorwaarden van verzekeringen verschillen vaak bij verzekeraars. Daarom vergelijken we meerdere verzekeringen. We spreken alles met je door tot het helder is. Zo ben jij goed verzekerd voor alle (mogelijke) ongelukjes.

Verzekering afgesloten en dan?

Gefeliciteerd! Nu ben je klaar voor de toekomst. Je kunt bij ons terecht voor een verzekeringscheck of het afsluiten van een verzekering en ook daarna. Heb je schade? Wij helpen je met de melding en ondersteunen waar nodig. Verandert er iets in je leven of situatie? Dan staan we opnieuw voor je klaar met advies dat bij je past. 

Kunnen we jou helpen met jouw verzekeringen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!