Verzekeringen

Verzekeringen beschermen tegen de financiële gevolgen van schade door onvoorziene omstandigheden. Sommige verzekeringen zijn verplicht om af te sluiten, andere slechts verstandig. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je ervoor kiezen om bepaalde verzekeringen wel of niet af te sluiten. Wij helpen je hierbij om te voorkomen dat je over verzekerd of onderverzekerd bent.

Welke verzekeringen heb je nodig?

In een persoonlijk gesprek brengen we samen met jou in kaart welke risico’s je loopt en welke verzekeringen je hebt. Vervolgens adviseren wij je over je huidige verzekeringen en of er aanvullende verzekeringen nodig zijn. Naast de premie van een verzekering is de kwaliteit ervan zeer belangrijk. In de polisvoorwaarden staat wat er wel en niet onder de dekking van een verzekering valt en in welke gevallen er een uitkering plaatsvindt. Deze polisvoorwaarden kunnen verschillen per verzekeraar. Daarom spreken we altijd de polisvoorwaarden met je door om te kijken of de verzekering goed aansluit bij je wensen.

Na het afsluiten van een verzekering

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor een verzekeringscheck of het afsluiten van jouw verzekeringen, ook naderhand zijn wij je van dienst. Heb je schade? Wij helpen je met de schademelding en ondersteunen waar nodig gedurende de schadebehandeling. En bij wijzigingen in jouw situatie zorgen wij er uiteraard ook voor dat alles goed geregeld blijft.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoekadres
Nassaustraat 31
9675 EM Winschoten

Telefoon: (0597) 436 191

E-mail: info@dattelt.nl
KvK-nummer: 02099657
AFM Vergunningnummer: 12017060

Naar contactformulier

Meer weten?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening.

Laatste nieuws

Veilige manier voor het aanleveren van je ID gegevens!

Veilige manier voor het aanleveren van je ID gegevens!
Download de app en volg de instucties, zodat je op een veilige manier je ID gegevens bij ons kunt aanleveren. Let op: op een later tijdstip in het aanvraagtraject kan de geldverstrekker verzoeken om een niet aangepaste kopie ID.
 

Uw woning verkopen? Nu is het moment!

Uw woning verkopen? Nu is het moment!
Maak gebruik van onze unieke actie....... Verkoop je huis via Woonstee Makelaars & regel je nieuwe hypotheek via Dát telt! Financiële dienstverlening Dan heb je de eerste winst al te pakken....  Je ontvangt dan van ons een wa…
 

Richtlijnen inzake de strijd tegen het Corona virus

Richtlijnen inzake de strijd tegen het Corona virus
Gezien de huidige stand van zaken rondom de strijd tegen het Corona virus vragen we jullie aandacht voor het volgende: Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM laten wij bepaalde afspraken wel doorgaan. Echter wel onder voorwaarden.
 
Onze geldverstrekkers: