Wij werken van uit huis!

In verband met het Corona-virus werken wij op dit moment vanuit huis. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via:

Verzekeringen

Verzekeringen beschermen tegen de financiële gevolgen van schade door onvoorziene omstandigheden. Sommige verzekeringen zijn verplicht om af te sluiten, andere slechts verstandig. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je ervoor kiezen om bepaalde verzekeringen wel of niet af te sluiten. Wij helpen je hierbij om te voorkomen dat je over verzekerd of onderverzekerd bent.

Welke verzekeringen heb je nodig?

In een persoonlijk gesprek brengen we samen met jou in kaart welke risico’s je loopt en welke verzekeringen je hebt. Vervolgens adviseren wij je over je huidige verzekeringen en of er aanvullende verzekeringen nodig zijn. Naast de premie van een verzekering is de kwaliteit ervan zeer belangrijk. In de polisvoorwaarden staat wat er wel en niet onder de dekking van een verzekering valt en in welke gevallen er een uitkering plaatsvindt. Deze polisvoorwaarden kunnen verschillen per verzekeraar. Daarom spreken we altijd de polisvoorwaarden met je door om te kijken of de verzekering goed aansluit bij je wensen.

Na het afsluiten van een verzekering

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor een verzekeringscheck of het afsluiten van jouw verzekeringen, ook naderhand zijn wij je van dienst. Heb je schade? Wij helpen je met de schademelding en ondersteunen waar nodig gedurende de schadebehandeling. En bij wijzigingen in jouw situatie zorgen wij er uiteraard ook voor dat alles goed geregeld blijft.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoekadres
Nassaustraat 31
9675 EM Winschoten

Telefoon: (0597) 436 191

E-mail: info@dattelt.nl
KvK-nummer: 02099657
AFM Vergunningnummer: 12017060

Naar contactformulier

Meer weten?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening.

Laatste nieuws

Richtlijnen inzake de strijd tegen het Corona virus

Richtlijnen inzake de strijd tegen het Corona virus
Gezien de huidige stand van zaken rondom de strijd tegen het Corona virus vragen we jullie aandacht voor het volgende: Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM laten wij bepaalde afspraken wel doorgaan. Echter wel onder voorwaarden.
 

Huis kopen of toch huren?

Huis kopen of toch huren?
Moeten we een huis huren of gaan we toch kopen? Vooral veel jonge mensen stellen zichzelf die vraag. Enerzijds lonkt de lage hypotheekrente. Anderzijds moet je aardig wat kosten maken bij de aankoop van je huis. Maar ja, huren wordt in de toekomst al…
 

Kerstvakantie 2018!

Kerstvakantie 2018!
Vanaf 24 december 2018 tot en met 5 januari 2019 zijn we niet op kantoor bereikbaar. Hele Fijne Feestdagen en een gezond en bijzonder 2019!!!
 
Onze geldverstrekkers: