Specifieke hypotheken

Wat past er bij jou en bij jouw leven? Van plan om dat droomhuis te kopen? Dan moet je weten wat er mogelijk is voor jouw hypotheek. Daar helpen wij je bij. Bij iedere situatie past een hypotheek. Misschien is dat voor jou een reguliere- of startershypotheek of juist een generatie- of seniorenhypotheek. Heb je overwaarde? Ook daar is een aparte hypotheek voor. Wij geven je graag het juiste advies Dát telt!

Op maat gemaakt

We zijn eerst benieuwd naar je verhaal. Daarom beginnen we met een persoonlijk gesprek. Hier komen we te weten welke specifieke hypotheek bij jouw leven past. Daarna kunnen we alle mogelijkheden vergelijken. We kijken dan naar lasten, periodes en aflossingen. Samen komen we tot persoonlijk advies voor een specifieke hypotheek. Advies alleen voor jou.

Hypotheek gekozen?

Als je een hypotheek gekozen hebt, controleren we alles nog een keer extra. We kijken naar de kleinste dingen en zorgen dat de hypotheek perfect bij je past. Van begin tot eind bekijken we alles nog eens. We sturen belangrijke papieren voor je op naar de hypotheekverstrekker en bewaken de voortgang. Hier houden we jou natuurlijk van op de hoogte.

Specifieke hypotheek afgesloten en dan?

Ook na het afsluiten van een hypotheek kun je bij ons terecht. Dát Telt! staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Zo kun je zeker van je zaak zijn en blijven.

Kunnen we jou helpen met een specifieke hypotheek? Neem gerust contact op, dan luisteren we naar je verhaal. 

Neem contact op!