Lenen

Je hebt hem al een paar keer zien rijden de laatste weken, die mooie auto. Alleen zit er steeds iemand anders achter het stuur en niet jijzelf. Je blijft je afvragen: “Kan ik dat betalen?”. 

Je wilt genieten van jouw aankoop, zonder na te hoeven denken over geld. Met de juiste lening hoef je je daar niet druk om te maken. Dát telt! geeft advies en regelt een passende lening voor je.

Jouw lening

Een lening is persoonlijk, dus kijken we naar jouw situatie. We praten over je inkomen, je maandelijkse uitgaven, vaste lasten en wat je maandelijks kunt missen. Zo krijgen we een compleet beeld. Heb je al een lening of lopend krediet? Dan is het misschien slim om alles in één pakket te hebben. Hieronder zie je verschillende soorten leningen:

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Dit doe je zo lang als dat is afgesproken bij het afsluiten van de lening, dit noemen we de looptijd. Een persoonlijke lening kan vanaf € 2.500, - en tot maximaal € 50.000, -. De looptijd voor het terugbetalen van de lening verschilt van 6 tot 120 maanden.

Woonhuis krediet

Heb je een eigen huis? Dan is een woonhuis krediet ideaal. Dit is een soort persoonlijke lening en dient als tweede hypotheek omdat jouw huis rentekorting oplevert. Je hoeft hiervoor niet naar de notaris en taxatiekosten zijn er niet. Het bedrag van deze lening mag je gewoon uitgeven.

Meer weten? Bekijk voor een een toelichting dit filmpje!

Doorlopend krediet

Wil je meer vrijheid, dan is een doorlopend krediet handig. Hiermee kun je verwachte en onverwachte kosten betalen. Vooraf spreek je al welk bedrag je maximaal mag uitgeven en wat je per maand moet terugbetalen. Het maximale bedrag voor een doorlopend krediet is minimaal € 2.500, - en maximaal € 75.000, -.

Omdat je tot de limiet onbeperkt geld kunt opnemen, heb je altijd iets achter de hand. Daarmee kun je ook meer aflossen. Als je dat wilt.

Op zoek naar een lening en wil je hulp? Kom langs, dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op!