Lenen

Met een passende lening kun je optimaal genieten van jouw aankoop, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over financiële tegenslag. Geld lenen is maatwerk, daarom kijken we bij het afsluiten van een lening altijd goed naar jouw persoonlijke situatie zoals uw inkomen, woonlasten, overige uitgaven en bestedingsruimte. Zo kunnen wij je goed adviseren over de best passende oplossing voor jouw wensen. Indien je al diverse leningen of kredieten hebt kan het verstandig zijn om dit in 1 pakket onder te brengen. Samen met jou brengen we in kaart wat er allemaal loopt. Op basis hiervan kunnen we een goed advies uitbrengen en heb je duidelijk inzicht in jouw financiën. Onderstaand hebben we enkele leenvormen op een rij gezet.

PERSOONLIJKE LENING

Een Persoonlijke Lening is een kredietvorm waarbij je maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vooraf afgesproken looptijd. Je kunt een bedrag van minimaal € 2.500 en maximaal € 50.000 lenen, dat je in 6 tot 120 maanden terugbetaalt.

Meer informatie

WOONHUIS KREDIET 

Speciaal voor de eigen-woningbezitters bestaat het Woonhuis Krediet. Een aantrekkelijke variant op een Persoonlijke Lening en een tweede hypotheek omdat jouw eigen woning rentekorting oplevert. Bij het afsluiten hoef je niet naar de notaris en je hoeft ook geen taxatiekosten te betalen. Het opgenomen bedrag is vrij te besteden, bijvoorbeeld om een bestaande lening af te lossen.

Zie voor een toelichting het bijbehorende filmpje.

Meer informatie

DOORLOPEND KREDIET

Een zeer flexibele manier van lenen is het Doorlopend Krediet. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen. Van tevoren wordt een kredietlimiet en een termijnbedrag met je afgesproken. De kredietlimiet bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 75.000. Tot de afgesproken kredietlimiet kun je onbeperkt geld opnemen. Zo heb je altijd een financiële reserve. Bovendien kun je ook eens iets meer aflossen als je dat beter uitkomt.

Meer informatie

Meer weten?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening.

Onze geldverstrekkers:

Laatste nieuws

Veilige manier voor het aanleveren van je ID gegevens!

Veilige manier voor het aanleveren van je ID gegevens!
Download de app en volg de instucties, zodat je op een veilige manier je ID gegevens bij ons kunt aanleveren. Let op: op een later tijdstip in het aanvraagtraject kan de geldverstrekker verzoeken om een niet aangepaste kopie ID.
 

Uw woning verkopen? Nu is het moment!

Uw woning verkopen? Nu is het moment!
Maak gebruik van onze unieke actie....... Verkoop je huis via Woonstee Makelaars & regel je nieuwe hypotheek via Dát telt! Financiële dienstverlening Dan heb je de eerste winst al te pakken....  Je ontvangt dan van ons een wa…
 

Richtlijnen inzake de strijd tegen het Corona virus

Richtlijnen inzake de strijd tegen het Corona virus
Gezien de huidige stand van zaken rondom de strijd tegen het Corona virus vragen we jullie aandacht voor het volgende: Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM laten wij bepaalde afspraken wel doorgaan. Echter wel onder voorwaarden.