Hypotheken

Je fantaseert erop los. Is het gek dat je er iedere dag even langsrijdt? Je wilt er toch zeker van zijn dat hij er nog staat: jouw droomhuis. In gedachten zie je de komende jaren al voor je op deze plek. Je kijkt in de achteruitkijkspiegel. Naar huis of nog een rondje?

Geen hypotheek is hetzelfde. Hij moet naadloos aansluiten op je leven. Er is geen vaste formule, dus helpen we jou met het op een rij zetten van jouw wensen. Van startershypotheek tot seniorenhypotheek en alles daartussen, wij staan voor je klaar.

Jouw wens telt!

Het begint met een persoonlijk gesprek over jouw wensen. Daarna vergelijken we alle mogelijkheden als het gaat om lasten, periodes en aflossingen. Blijven je woonlasten betaalbaar? Samen komen we tot persoonlijk advies. Advies alleen voor jou.

Dit wordt hem

Heb je een keuze gemaakt? Dan vragen we de hypotheek aan. Zodra het voorstel van de geldverstrekker binnen is controleren we alles nog een keer. Sluit het naadloos aan op jouw wensen en eisen? Tijdens het proces houden we alle stappen goed in de gaten. Van begin tot eind. We sturen belangrijke documenten door naar de geldverstrekker en bewaken de voortgang. Hier houden we je natuurlijk van op de hoogte, want zo hoort het.

En dan?

Ook na het afsluiten van de hypotheek en de overdracht van de woning kun je bij ons terecht. We staan altijd klaar voor vragen bij onduidelijkheid. Alleen zo kun je zeker zijn en zeker blijven. 

Kunnen we jou helpen met je hypotheek? Neem gerust contact op en vertel ons over jouw wensen.

Neem contact op!

Goed voorbereid naar een gesprek? Bekijk het filmpje hieronder

Youtube video