Terug naar Klantenverhalen

"Wim en Agnes hebben geholpen onze droom te verwezenlijken"

Geschreven op: 10-12-2020 09:24

“Tien jaar geleden leerden we Wim en Agnes van Dát telt! kennen omdat onze jongste dochter destijds een woning kocht. De adviseur had haar zo goed geholpen, dat ze Wim en Agnes meteen heeft aanbevolen toen wij een hypotheek wilden afsluiten. Wat zijn we blij dat ze dat gedaan heeft!”, vertellen Peter en Lenie enthousiast.

“Het grote vrijstaande huis dat we destijds hebben gekocht, paste niet meer bij ons en dus waren we op zoek naar een kleiner appartement. Nooit gedacht dat we naast het kopen van een appartement, ook nog onze droom konden vervullen: een chalet kopen op Terschelling! Wim en Agnes hebben ons geholpen deze droom te verwezenlijken door er op een andere manier naar te kijken.”

“Wim en Agnes zijn accuraat en komen altijd hun afspraak na. Ze weten waar ze het over hebben en stellen je gerust. Wim neemt de lead en Agnes coördineert het hele proces. Het totaalpakket is de perfecte service! Toen wij een nieuw appartement gevonden hadden, werd ons geadviseerd om er gelijk een klap op te geven. De makelaar wist zeker dat we onze eigen woning snel zouden verkopen. Dat vonden we natuurlijk best spannend, daarom bespraken we dit met Wim en Agnes. Nadat zij ons hadden duidelijk gemaakt wat de consequenties waren, vertrouwden we erop deze stap te kunnen nemen.”

“Waar wij twijfels hadden, wisten Agnes en Wim ons altijd gerust te stellen. Ze weten waar ze het over hebben en dit ook nog in begrijpelijke taal uit te leggen. Door enkel slimme vragen te stellen, hebben we verder gekeken dan onze neus lang is. We woonden al 42 jaar in Veendam en logischerwijs waren we daar ook op zoek naar een nieuw appartement. Nooit geweten dat we een mooi appartement in Scheemda én een chalet op Terschelling konden kopen. Dankzij de goede vragen van Wim en Agnes, hun realiteitszin én positieve houding, wonen we nu precies zoals we willen, en kunnen we samen genieten van de herfst van ons leven!” sluiten Peter en Lenie af.

Ben je ook op zoek naar een financieel adviseur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Bel ons op (0597) 436 191 of stuur een mail naar info@dattelt.nl. Wij helpen je graag verder!