Terug naar Klantenverhalen

“We vonden het hele proces erg prettig.”

Geschreven op: 20-01-2020 10:45

Albert & Doreth Koning sloten de hypotheek voor hun nieuwe woning af via Dát telt!

Doreth vertelt: “Dát telt! bracht onze situatie in kaart, zodat we wisten binnen welk budget we konden zoeken naar een nieuwe woning. Wat vooral opviel is dat Wim van Dát telt heel professioneel en kundig is, maar ook het geduld had om alles heel begrijpelijk uit te leggen. We vonden het hele proces erg prettig.

Naast het feit dat Wim en Agnes ontzettend vriendelijk zijn, zitten ze ook bovenop je case. Dit merk je aan de snelheid waarop ze reageren als je een mail stuurt, maar ook doordat ze je continue een stap voor zijn. Ze denken echt heel goed met je mee.”

Albert: “We hebben veel huizen bekeken, ook tijdens Open Huizen dag, maar toen we deze zagen waren we direct verkocht, en dat terwijl het eigenlijk niet de bedoeling was om buiten Winschoten te gaan zoeken. We hebben eerst gekeken naar woningen in Winschoten in jaren ’30 stijl. Toen we maar niets konden vinden dat volledig aansloot bij onze wensen hebben we via Funda in plaatsen rondom Winschoten gezocht en toen zagen we een woning in Blijham. Tijdens de bezichtiging van de woning waren de voormalige eigenaren er zelf ook en zij waren heel enthousiast. De enige reden dat ze wilden verhuizen was omdat ze ouder werden. De woning sloot helemaal aan op onze wensen. Het is een goed onderhouden woning met grote slaapkamers, genoeg ruimte voor logees, een ruime tuin en met vrij uitzicht.” Doreth: “Na de bezichtiging in Blijham vroeg Albert mij of ik het gevoel had dat ik niet in Winschoten was. Mijn antwoord daarop was dat ik het gevoel had dat ik thuis was.” 

Doreth vervolgt: “Ik ben vier jaar geleden bij Albert ingetrokken, na twee jaar wilden we graag samen iets kopen. Toen zijn we naar Wim en Agnes gegaan om te laten berekenen wat we samen zouden kunnen kopen. Wim heeft samen met ons onze financiën in kaart gebracht en uitgerekend wat de mogelijkheden zijn. Vanaf het eerste moment deed hij er alles aan om de vaak ingewikkelde materie voor ons als leek begrijpelijk te maken. Het gaat tenslotte om veel geld en een lange termijn. Naast de duidelijke uitleg is het heel fijn dat ze alles voor je uit handen nemen. Je hoeft je geen moment zorgen te maken of je nog iets moet aanleveren of regelen. Wim en Agnes zorgen ervoor dat alles in de puntjes geregeld is en ook dat je het gevoel hebt dat het allemaal goed geregeld wordt, doordat er tot het moment van het passeren van de akte intensief contact is. Omdat we het zo prettig hebben ervaren, hebben we na het passeren van de akte ons hele financiële pakket bij hun neergelegd en een service garantieabonnement afgesloten. Zo’n abonnement is erg waardevol voor ons want we kunnen nu te allen tijde met vragen rondom onze financien bij Wim en Agnes terecht, zonder dat we daar een rekening voor krijgen. Ik zou Dát telt! aan iedereen aanbevelen.”

Ben je ook op zoek naar een financieel adviseur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Bel ons op (0597) 436 191 of stuur een mail naar info@dattelt.nl. Wij helpen je graag verder!