Informatie en formulieren

Ongelukje gehad of benieuwd wat je van ons mag verwachten? Hieronder vind je formulieren en informatie die je kunt gebruiken in verschillende situaties. Zoek je iets specifieks en kun je het hier niet vinden? Neem dan contact op. Wij weten raad.

Neem contact op!

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en is gelukkig vaak te verhelpen. Heb je schade aan de auto? Vul dan dit digitale aanrijdingsformulier in en stuur het naar ons op. Dan regelen wij het met de verzekering.

Algemeen schade

Heb je schade door brand, diefstal of een storm? Vul dan dit algemene schadeformulier in en stuur het naar ons op. Dit formulier gebruik je ook als er door jou of één van jouw gezinsleden schade is ontstaan.

Algemene adviesvoorwaarden Dát telt!

Wat mogen we officieel van elkaar verwachten? In onze algemene adviesvoorwaarden lees je wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten als we voor jou aan de slag gaan.

Dienstverleningsdocument - Dit is Dát Telt!

Met dit document leer je ons beter kennen. Zo weet je precies wat je mag verwachten als het gaat om advies en hulp bij financiële producten. 

Vergelijkingskaart hypotheekvraag norm AFM

Hierin lees je hoe we ons werk doen als het gaat over hypotheken. In het dienstverleningsdocument hypotheekvraag zie je onze diensten en welke beloning we daarvoor vragen. Dat gaat allemaal volgens de regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Vergelijkingskaart vermogen opbouwen norm AFM

Hierin lees je hoe we ons werk doen als het gaat over het opbouwen van vermogen. In het dienstverleningsdocument vermogen opbouwen zie je onze diensten en welke beloning we daarvoor vragen. Dat gaat allemaal volgens de regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Vergelijkingskaart risico's afdekken norm AFM

Hoe we ons werk doen als het gaat om het afdekken van risico’s lees je in dit dienstverleningsdocument. Je ziet hierin onze diensten en de beloning die we vragen, volgens de regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Werkgeversverklaring model 2024

Dit formulier kun je (digitaal) door je werkgever laten invullen en dient als officieel document met informatie over wat jij op jaarbasis verdient.