Hypotheken

Niet alleen je woning, ook je hypotheek moet bij je leven passen. Ben je van plan om een huis te kopen of benieuwd welke mogelijkheden er zijn om jouw hypotheek over te sluiten? Wij helpen je bij het inventariseren van je wensen en adviseren je over de best passende hypotheek. Of het nu gaat om een reguliere hypotheek, startershypotheek, generatiehypotheek, verhuurhypotheek, seniorenhypotheek of overwaardehypotheek, bij Dát telt! kun je terecht voor deskundig advies en het afsluiten van je hypotheek. 

Deskundig advies op maat

In een persoonlijk gesprek brengen we samen met jouw je wensen in kaart. We bespreken en vergelijken diverse opties over maandlasten, rentevaste periodes, aflossingen en verzekeringen om te kijken wat het beste aansluit bij jouw situatie. Ook brengen we voor je in kaart of de woonlasten betaalbaar blijven bij onvoorziene omstandigheden zoals arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of overlijden. Het is namelijk van belang, dat je voor jouwzelf de beste beslissingen neemt; beslissingen die passen bij de manier waarop je in het leven staat. Nadat we samen een geschikte hypotheek en geldverstrekker hebben geselecteerd, ontvang je van ons een adviessamenvatting en starten wij met de aanvraag van je hypotheekverstrekking.

Hypotheek aanvragen

Als je een keuze hebt gemaakt over de af te sluiten hypotheek en geldverstrekker, gaan wij voor je aan de slag om deze aan te vragen. Zodra de offerte binnen is, controleren wij of deze volledig aansluit op de besproken eisen en of alle gegevens correct zijn. In een persoonlijk gesprek spreken wij alle details nogmaals met je door. Na je akkoord sturen wij alle door jou aangeleverde stukken die van belang zijn voor de hypotheekaanvraag door aan de geldverstrekker in afwachting van hun akkoord. Uiteraard bewaken wij de voortgang tijdens deze periode en onderhouden wij het contact met jou en de geldverstrekker om vragen te beantwoorden of aanvullende informatie te verstrekken bij bijzonderheden. Na akkoord van de geldverstrekker zorgen wij in overleg met jou, de verkopende partij en de makelaar voor een afspraak bij de notaris voor het passeren van de akte.

Na het afsluiten van de hypotheek

Ook na het afsluiten van de hypotheek en de overdracht van de woning kun je altijd bij ons terecht. Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek kun je met alle vragen bij ons terecht.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoekadres
Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten

Telefoon: (0597) 436 191

E-mail: info@dattelt.nl
KvK-nummer: 02099657
AFM Vergunningnummer: 12017060

Naar contactformulier

Meer weten?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening.

Laatste nieuws

Opening van ons nieuwe pand

Opening van ons nieuwe pand
Op woensdag 7 juli werd ons nieuwe pand aan de Nassaustraat nummer 33 in Winschoten geopend! De opening werd officieel gedaan door wethouder Erich Wünker met het doorknippen van een lintje. Champagne en gebak maakten het tot een feestelijk gehee…
 

Fijne Feestdagen!

Fijne Feestdagen!
Het was in alle opzichten een bijzonder jaar...   Wij wensen jullie fijne feestdagen   en een gezond 2021!      
 

Heb jij ons al gespot?

Heb jij ons al gespot?
  Onze gevel voorzien van een persoonlijk tintje!
 
Onze geldverstrekkers: