Terug naar Nieuws

Hypotheekrente

Hypotheekrente

De hypotheekrenteverlagingen zijn de afgelopen weken niet van de lucht. Hoewel alle marktomstandigheden wijzen naar een stijging van de hypotheekrente, zien we inmiddels duidelijk dat de banken interen op hun winstmarges en zo de rente laag houden. Het is voor het eerst sinds de aanvang van de crisis, nu ruim vijf jaar geleden, dat banken een dergelijke zet doen. Prettig voor huizenkopers!

de afgelopen veertien dagen maar liefst 23 renteverlagingen, fors meer dan normaal. Het zijn veelal aanbieders uit de middenmoot die hun tarieven met één of twee tiende procent verlagen, en zo net iets dichter bij de laagste hypotheekrente gaan zitten. Half september schreven we al hoe de huidige lage hypotheekrente toch weer verder omlaag ging. Die trend lijkt nog even door te zetten.

Bekijk ook

Heb jij ons al gespot?

Heb jij ons al gespot?
  Onze gevel voorzien van een persoonlijk tintje!
 

Veilige manier voor het aanleveren van je ID gegevens!

Veilige manier voor het aanleveren van je ID gegevens!
Download de app en volg de instucties, zodat je op een veilige manier je ID gegevens bij ons kunt aanleveren. Let op: op een later tijdstip in het aanvraagtraject kan de geldverstrekker verzoeken om een niet aangepaste kopie ID.