Een hypotheek afsluiten in Blauwestad

Op zoek naar een hypotheek voor je kavel of woning in Blauwestad? Dan zijn we stiekem een beetje jaloers op je. Want wonen aan het water. Middenin de ongerepte natuur. Dat klinkt toch als een paradijs? Jij gaat het beleven op je nieuwe woonplek! En wij helpen je graag om deze droom te realiseren. Bij Dát telt! zijn we gespecialiseerd in financieel advies, van hypotheken tot verzekeringen. Niet alleen je woning, maar ook je hypotheek moet immers bij je leven passen. Een reguliere hypotheek, startershypotheek, generatiehypotheek, verhuurhypotheek, seniorenhypotheek of overwaardehypotheek. We snappen dat je met al deze termen door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan we graag met je in gesprek en geven we je advies over het afsluiten van je hypotheek in Blauwestad.

Een hypotheek afsluiten met deskundig advies in Blauwestad

Onze financieel adviseur helpt je graag bij het afsluiten van je hypotheek. Doordat wij in de buurt zitten, kennen we de woningmarkt in en rondom Blauwestad op ons duimpje. Dat kan jou helpen bij het afsluiten van je hypotheek, doordat wij precies weten wat voor kavels er in Blauwestad gereed worden gemaakt en aan welke financiële zaken je dan moet denken. In een persoonlijk gesprek brengen we samen met jou je wensen in kaart. Misschien ontwerp jij je nieuwe woning wel helemaal zelf, of laat je dit doen. We kijken naar je situatie en nemen alle factoren mee in ons advies.

We bespreken en vergelijken diverse opties over maandlasten, rentevaste periodes, aflossingen en verzekeringen om te kijken wat het beste bij jou past. Ook brengen we voor je in kaart of de woonlasten betaalbaar blijven bij onvoorziene omstandigheden zoals arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of overlijden. Nadat we samen een geschikte hypotheek en geldverstrekker hebben gekozen, ontvang je van ons een adviessamenvatting en starten wij met de aanvraag van je hypotheekverstrekking. We hebben een ruime keuze aan geldverstrekkers, waar wij direct (zonder tussenpersoon) bij terecht kunnen, daardoor is de aanvraag zo gepiept. Zo vind je de beste hypotheek voor jouw situatie en kun jij je droomhuis kopen in Blauwestad!

Waarom een hypotheek afsluiten bij Dát telt!?

Sluit je een hypotheek voor je woning in Blauwestad af bij Dát telt!, dan kun je rekenen op:

  • Deskundig advies op[LB1] maat: jouw situatie en wensen bepalen de meest geschikte hypotheek;
  • Van inventarisatie tot en met de afspraak bij de notaris: wij regelen alles voor je;
  • Ruime keuze in geldverstrekkers. Van Rabobank tot NIBC Direct: je kunt overal terecht en krijgt de hypotheek die het beste bij jou past;
  • Een persoonlijke aanpak: daardoor weten we wat jij belangrijk vindt in het leven en passen we ons advies daarop aan.

Wat gebeurt er na het afsluiten van mijn hypotheek?

Ook na het afsluiten van de hypotheek en de overdracht van de woning in Blauwestad zijn wij er voor je. Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek kun je met alle vragen bij ons terecht. We zijn slechts een telefoontje van je verwijderd.

Een persoonlijk gesprek aanvragen

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden en wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar via (0597) 436 191 en per e-mail op info@dattelt.nl. De koffie staat voor je klaar!

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoekadres
Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten

Telefoon: (0597) 436 191

E-mail: info@dattelt.nl
KvK-nummer: 02099657
AFM Vergunningnummer: 12017060

Naar contactformulier

Meer weten?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening.

Laatste nieuws

Opening van ons nieuwe pand

Opening van ons nieuwe pand
Op woensdag 7 juli werd ons nieuwe pand aan de Nassaustraat nummer 33 in Winschoten geopend! De opening werd officieel gedaan door wethouder Erich Wünker met het doorknippen van een lintje. Champagne en gebak maakten het tot een feestelijk gehee…
 

Fijne Feestdagen!

Fijne Feestdagen!
Het was in alle opzichten een bijzonder jaar...   Wij wensen jullie fijne feestdagen   en een gezond 2021!      
 

Heb jij ons al gespot?

Heb jij ons al gespot?
  Onze gevel voorzien van een persoonlijk tintje!
 
Onze geldverstrekkers: