scheidingsbemiddeling

 

De beslissing om te scheiden neem je niet van de een op de andere dag. Vaak breekt er een onzekere en emotionele periode aan. In deze periode moet u belangrijke afspraken maken met uw ex-partner betreffende de kinderen, gezamenlijke bezittingen en vermogen. Deze afspraken dient u vervolgens vast te leggen in een convenant en ouderschapsplan.

besluitfase

Scheiden en nu?

 

De beslissing om te scheiden neem je niet van de een op de andere dag.

Vaak breekt er een onzekere en emotionele periode aan.

In deze periode moet u belangrijke afspraken maken met uw ex-partner betreffende de kinderen, gezamenlijke bezittingen en vermogen.

Deze afspraken dient u vervolgens vast te leggen in een convenant en ouderschapsplan.

ontzorgfase

Scheidingsbemiddeling


In alle rust en met begrip voor uw situatie, begeleiden wij u door het gehele echtscheidingsproces en zorgen ervoor dat u samen afspraken kunt maken over alle zaken, zoals de gevolgen voor de kinderen, de financiën, alimentatie en de eigen woning.

Deze afspraken leggen wij vervolgens vast; niet alleen gebaseerd op juridische feiten, maar op een dusdanige wijze dat u beide een nieuwe start kunt maken.

Tijdens de scheidingsbemiddeling krijgt u duidelijk inzicht in uw financiële situatie na de scheiding.

Dit geeft rust!

nazorg

Na de scheiding 

 

Ook nadat de echtscheiding is afgewikkeld en ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand, houdt onze dienstverlening nog niet op.

Tijdens een afrondend gesprek helpen wij u de benodigde instanties te informeren en maken we melding van uw afspraken aan uw pensioenfonds.

Ook kunnen wij helpen met het aanpassen van de voorlopige belastingaangifte.

Scheidingsbemiddeling

Scheidingsbemiddeling begint altijd met een eerste vrijblijvende en kostenloze kennismaking bij ons op kantoor of bij jullie thuis.

In dit gesprek nemen wij alle tijd om jullie vragen te beantwoorden. Ook zullen we uitleggen welke rol wij als scheidingsbemiddelaar en mediator hebben en wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Na afloop van het gesprek kunnen we precies vertellen hoeveel de scheidingsbemiddeling gaat kosten.

Aarzel niet en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met ons.

Meer informatie? Laat ons contact met u opnemen.